
Składniki
null
null
null
6 sztuk
2 sztuki
1
370 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki obierz ze skórek i zetrzyj na tarce. Czosnek posiekaj drobno.
Krok 2
Wymieszaj wszystkie składniki razem , dodaj jogurt i ocet winny.
Krok 3
Dopraw do smaku
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej