
Składniki
null
2 łyżki
null
2 sztuki
1 pęczek
2 łyżki
1 szklanka
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Żółtka ugotuj, przetrzyj przez sito.
Krok 2
Sardele drobno posiekaj i połącz z żółtkami.
Krok 3
Natkę pietruszki drobno posiekaj.
Krok 4
Wszystkie składniki ze sobą wymieszaj i dopraw.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej