Sos „Cambrie” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Cambrie”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

2 sztuki

1 pęczek

2 łyżki

1 szklanka

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żółtka ugotuj, przetrzyj przez sito.

Krok 2

Sardele drobno posiekaj i połącz z żółtkami.

Krok 3

Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 4

Wszystkie składniki ze sobą wymieszaj i dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej