Sos „Cambrie” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Cambrie”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

2 sztuki

1 pęczek

2 łyżki

1 szklanka

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żółtka ugotuj, przetrzyj przez sito.

Krok 2

Sardele drobno posiekaj i połącz z żółtkami.

Krok 3

Natkę pietruszki drobno posiekaj.

Krok 4

Wszystkie składniki ze sobą wymieszaj i dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Cambrie” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej