
Składniki
1.5 kilograma
1 litr
1 szklanka
1 szklanka
3 szklanki
2 sztuki
200 gramów
1.5 łyżeczki
2 sztuki
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój na mniejsze kawałki, obtocz w jajku oraz bułce tartej i usmaż.
Krok 2
Zagotuj wszystkie składniki zalewy. Wystudź, a następnie wyłóż na rybę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej