Ryba w zalewie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ryba w zalewie

Autor: Muffinka Muffinka

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1.5 kilograma

1 litr

1 szklanka

1 szklanka

3 szklanki

2 sztuki

200 gramów

1.5 łyżeczki

2 sztuki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety pokrój na mniejsze kawałki, obtocz w jajku oraz bułce tartej i usmaż.

Krok 2

Zagotuj wszystkie składniki zalewy. Wystudź, a następnie wyłóż na rybę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ryba w zalewie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej