Rybne babeczki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rybne babeczki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

100 gramów

null

100 gramów

800 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Usmażone ryby pokrój na kawałeczki.

Krok 2

Ser i pieczarki zetrzyj na tarce.

Krok 3

Z folii aluminiowej uformuj małe foremki, polej wewnątrz olejem i ułóż w nich ryby, potem pieczarki i przypraw.

Krok 4

Ułóż na blaszce i piecz przez 15 minut w temperaturze 180 stopni.

Krok 5

Folię lekko rozchyl i posyp babeczki żółtym serem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rybne babeczki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Tarta bananowa
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej