
Składniki
null
null
25 mililitrów
null
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokruj bazylię dość drobno.
Krok 2
Dodaj do niej sprasowany czosnek i zalej wsystko oliwą.
Krok 3
Pomidory i ser pokroić w plastry, układać na przemian na talerzu polać wszystko bazylią.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej