
Składniki
4 łyżki
1 łyżeczka
200 gramów
1 sztuka
1 sztuka
2 pęczki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa umyj, rzodkiewki oczyść i pokrój w plasterki.
Krok 2
Ogórek obierz i pokrój w wiórki nożem do obierania jarzyn.
Krok 3
Ser pokrój w kostkę. Zioła rozkrusz ( część odłóż do posypania sera). Oliwę połącz z czosnkiem oraz ziołami.
Krok 5
Rzodkiewki i ogórka polej sosem. Surówkę wymieszaj i posyp serem oraz resztą ziół.
Krok 4
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody, ziołami, posiekanym czosnkiem i oliwą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej