Sałatka dla Dzieci - Tęcza przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka dla Dzieci - Tęcza

Autor: natala802

ratingratingratingratingrating

1

heart
7 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 pęczki

1 garść

1 garść

2 łyżki

200 gramów

10 sztuk

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę dokładnie umyć , pokroić i wrzucić do miski ( Miska może być nieco większa ) .Pomidory umyć i pokroić w ćwiartki . Małą puszkę kukurydzy oddcedzić i dodać do miski . To samo zrobić z groszkiem . Do wszystkich tych warzyw dodać pokruszony ser feta . oraz grzanki czosnkowe . Wszystkie składniki wymieszać i Dodać sos Czosnkowo - Ziołowy Knorr . Smacznego ! : )

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka dla Dzieci - Tęcza - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej