
Składniki
2 pęczki
1 garść
1 garść
2 łyżki
200 gramów
10 sztuk
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę dokładnie umyć , pokroić i wrzucić do miski ( Miska może być nieco większa ) .Pomidory umyć i pokroić w ćwiartki . Małą puszkę kukurydzy oddcedzić i dodać do miski . To samo zrobić z groszkiem . Do wszystkich tych warzyw dodać pokruszony ser feta . oraz grzanki czosnkowe . Wszystkie składniki wymieszać i Dodać sos Czosnkowo - Ziołowy Knorr . Smacznego ! : )
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej