
Składniki
2 pęczki
1 garść
1 garść
2 łyżki
200 gramów
10 sztuk
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę dokładnie umyć , pokroić i wrzucić do miski ( Miska może być nieco większa ) .Pomidory umyć i pokroić w ćwiartki . Małą puszkę kukurydzy oddcedzić i dodać do miski . To samo zrobić z groszkiem . Do wszystkich tych warzyw dodać pokruszony ser feta . oraz grzanki czosnkowe . Wszystkie składniki wymieszać i Dodać sos Czosnkowo - Ziołowy Knorr . Smacznego ! : )
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej