
Składniki
2 pęczki
1 garść
1 garść
2 łyżki
200 gramów
10 sztuk
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę dokładnie umyć , pokroić i wrzucić do miski ( Miska może być nieco większa ) .Pomidory umyć i pokroić w ćwiartki . Małą puszkę kukurydzy oddcedzić i dodać do miski . To samo zrobić z groszkiem . Do wszystkich tych warzyw dodać pokruszony ser feta . oraz grzanki czosnkowe . Wszystkie składniki wymieszać i Dodać sos Czosnkowo - Ziołowy Knorr . Smacznego ! : )
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej