
Składniki
2 pęczki
1 garść
1 garść
2 łyżki
200 gramów
10 sztuk
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę dokładnie umyć , pokroić i wrzucić do miski ( Miska może być nieco większa ) .Pomidory umyć i pokroić w ćwiartki . Małą puszkę kukurydzy oddcedzić i dodać do miski . To samo zrobić z groszkiem . Do wszystkich tych warzyw dodać pokruszony ser feta . oraz grzanki czosnkowe . Wszystkie składniki wymieszać i Dodać sos Czosnkowo - Ziołowy Knorr . Smacznego ! : )
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej