
Składniki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
5 łyżek
30 dekagramów
20 dekagramów
1 szczypta
1 szczypta
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotować do miękkości.
Krok 2
Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku:)
Krok 3
Ogórek,wędlinę i ser pokroić w kostkę, czosnek posiekać. Kukurydzę odcedzić. Pora pokroić na drobno.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej