Składniki
250 gramów
250 gramów
0.5 pęczka
20 sztuk
2 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotować w osolonej wodzie.
Krok 2
Mięso usmażyć na rozgrzanym oleju, doprawić do smaku.
Krok 3
Pomidorki pokroić w ćwiartki, natkę pietruszki posiekać.
Krok 4
Przygotować sos sałatkowy wg opisu na opakowaniu.
Krok 5
Wymieszać wszystkie składniki.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuJeszcze kilka lat temu sushi uznawano za egzotyczny przysmak, którego w Polsce skosztować można było tylko w nielicznych restauracjach, specjalizujących się w tej japońskiej potrawie. Z biegiem czasu lokali z sushi pojawiało się coraz więcej, w tym momencie serwowane bywa w licznych food truckach, a apetyczne rolki można zjeść nawet w biegu.
Czytaj więcejNuggetsy to pyszne chrupiące kąski, które w szybki sposób można przygotować w domu. Najlepiej smakują w towarzystwie aromatycznych sosów i frytek. Jesteście ciekawi, jak zrobić domowe nuggetsy? Koniecznie zostańcie z nami i poznajcie kilka wskazówek, które pozwolą Wam cieszyć się smakiem nuggetsów w pysznej panierce.
Czytaj więcej