Schabowe z ziołami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

6 łyżek

null

null

2 łyżeczki

1 łyżka

1 łyżka

4 plastry

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso rozbij, czosnek posiekaj.

Krok 2

Oliwę połącz z octem balsamicznym, czosnkiem, ziołami oraz szczyptą soli i pieprzu.

Krok 3

Mięso włóż do marynaty na 15 minut. Smaż z obu stron po około 4 minuty z każdej.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej