
Składniki
1 sztuka
6 łyżek
null
null
2 łyżeczki
1 łyżka
1 łyżka
4 plastry
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso rozbij, czosnek posiekaj.
Krok 2
Oliwę połącz z octem balsamicznym, czosnkiem, ziołami oraz szczyptą soli i pieprzu.
Krok 3
Mięso włóż do marynaty na 15 minut. Smaż z obu stron po około 4 minuty z każdej.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej