Schabowe z ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl

Schabowe z ziołami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

6 łyżek

null

null

2 łyżeczki

1 łyżka

1 łyżka

4 plastry

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso rozbij, czosnek posiekaj.

Krok 2

Oliwę połącz z octem balsamicznym, czosnkiem, ziołami oraz szczyptą soli i pieprzu.

Krok 3

Mięso włóż do marynaty na 15 minut. Smaż z obu stron po około 4 minuty z każdej.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Schabowe z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Chińskie pierożki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej