
Składniki
1 kilogram
8 sztuk
1 litr
1.5 opakowania
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Białka ubić na sztywno.
Krok 2
Ser zmieszać z budyniem,cukrem,serfixem,żółtkami,śmietaną i zapachem.
Krok 3
Wszystko wymieszać ubijając. Dodać do masy jajecznej ubite białka,wymieszać delikatnie łyżką.
Krok 4
Ciasto wyłożyć na wysmarowaną masłem i posypaną mąką/bułką tartą blaszę.
Krok 5
Piec ok.1 godz w 180'C
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej