SERNIK NA ZIMNO W PASKI przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

SERNIK NA ZIMNO W PASKI

Autor: joanna dereszowska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

20 osób wydrukowało

Pobierz pdf

37 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

1. Kolejno rozpuszczać galaretki w mniejszej ilości wody niż podano na opakowaniu. 2. 1 rozpuszczoną, wystudzoną galaretkę dodać do 1 serka i wymieszać na jednolitą masę. Wlać do tortownicy. Wstawić do lodówki i poczekać aż stężeje. Tak postępować z kolejnymi warstwami. Na serniku ułożyć owoce i zalać 2 galaretkami. Pozostawić w lodówce do stężenia. Pyszne i mało kaloryczne. Smacznego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • SERNIK NA ZIMNO W PASKI - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.

Czytaj więcej

Jest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.

Czytaj więcej