Shake bananowy

Autor: MartaS MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

3 łyżeczki

2 sztuki

0

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banany obierz i pokrój w plastry. Umieść w blenderze. Zalej mlekiem, dodaj syrop cukrowy i cukier waniliowy.

Krok 2

Zmiksuj na gładką masę.

Krok 3

Podawaj w wysokich szklankach. Czekoladę zetrzyj na wiórki i posyp.

0

Opinie o przepisie

4 osoby oglądają przepis:
Klopsiki z tofu - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej