
Składniki
4 sztuki
1 opakowanie
1.5 szklanki
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banany zmiksuj w blenderze i dodaj cukier i sok z cytryny.
Krok 2
Śmietanę ubij mikserem na puch.
Krok 3
Czekoladę zetrzyj bardzo drobno na tarce.
Krok 4
Zmiksowane banany, śmietanę oraz czekoladę zmieszaj razem i włóż do pojemników i wstaw do zamrażalki na godzinę lub dwie.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Podobne przepisy
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej