
Składniki
3 łyżki
1.5 szklanki
3 łyżki
4 sztuki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banany zmiksuj w blenderze i dodaj cukier i sok z cytryny.
Krok 2
Śmietanę ubij mikserem na puch.
Krok 3
Czekoladę zetrzyj bardzo drobno na tarce.
Krok 4
Zmiksowane banany, śmietanę oraz czekoladę zmieszaj razem i włóż do pojemników i wstaw do zamrażalki na godzinę lub dwie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej