Smalcówki

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 łyżki

1 opakowanie

500 mililitrów

500 mililitrów

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ze wszystkich składników przygotuj kruche ciasto.

Krok 2

Następnie rozwałkuj je, pokrój na kwadraciki i posmaruj marmoladą.

Krok 3

Złóż na pół, na trójkąty i upiecz. Po upieczeniu polukruj lub posyp cukrem pudrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smalcówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smalcówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smalcówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smalcówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smalcówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smalcówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smalcówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej