
Składniki
4 łyżki
1 opakowanie
500 mililitrów
500 mililitrów
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ze wszystkich składników przygotuj kruche ciasto.
Krok 2
Następnie rozwałkuj je, pokrój na kwadraciki i posmaruj marmoladą.
Krok 3
Złóż na pół, na trójkąty i upiecz. Po upieczeniu polukruj lub posyp cukrem pudrem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej