Kisiel z dzikiej róży

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

17

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
- min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1.5 łyżki

null

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Owoce mocz przez 3 godziny w 3 szklankach wody, następnie ugotuj i przetrzyj.

Krok 2

Połącz z cukrem i sokiem cytrynowym.

Krok 3

Mąkę rozrób w 1/3 szklanki wody, wlej do przecieru i zagotuj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kisiel z dzikiej róży - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kisiel z dzikiej róży - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kisiel z dzikiej róży - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kisiel z dzikiej róży - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kisiel z dzikiej róży - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kisiel z dzikiej róży - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kisiel z dzikiej róży - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Ciasto pleśniak
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

trudne

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej