Podstawowa marynata grillowa do mięsa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Podstawowa marynata grillowa do mięsa

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
27 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

28 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 sztuki

0.5 szklanki

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miski wlej oliwę, ocet oraz czosnek.

Podstawowa marynata grillowa do mięsa - Krok 1

Krok 2

Dodaj przyprawę Knorr.

Podstawowa marynata grillowa do mięsa - Krok 2

Krok 3

Zmiksuj wszystkie składniki na jednolita masę.

Podstawowa marynata grillowa do mięsa - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Podstawowa marynata grillowa do mięsa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Podstawowa marynata grillowa do mięsaPodstawowa marynata grillowa do mięsa

Do miski wlej oliwę, ocet oraz czosnek.