
Składniki
1 opakowanie
1 sztuka
0.5 szklanki
2 łyżki
0.2 łyżeczki
6 łyżek
0.5 opakowania
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Z mleka cukru, jajka, mąki i proszku wymieszaj ciasto tak gęste jak na naleśniki.

Krok 2
Ananasy odsącz i mocz w cieście, a następnie kładź na rozgrzaną patelnię z olejem i piecz z obu stron na złocisty kolor.

Krok 3
Wyjmuj na papier by odsączyły się z oleju, dodaj na nie bitą śmietanę.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej