
Składniki
1 szklanka
2 sztuki
1 łyżeczka
1 szklanka
0.5 szklanki
2 sztuki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mąkę, mleko, wodę i jajka zmiksuj na ciasto i usmaż naleśniki.
Krok 2
Banana przekrój na połowę wzdłuż.
Krok 3
Połóż połówkę na naleśniku, posyp cynamonem, zwiń i podsmaż na oleju.
Krok 4
Wyłóż na talerz, polej śmietaną.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej