
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 sztuka
5 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Gruszkę umyć, obrać i zetrzeć delikatnie na tarce na grubych oczkach. Migdały bardzo drobno posiekać.
Krok 2
Serek wiejski przełożyć do miseczki. Dodać gruszkę i migdały - wymieszać.
Krok 3
"Doprawić" cynamonem. Można też dodać ciut miodu, ale to dla chętnych;) Smacznego:)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej