
Składniki
6 plastrów
1 szczypta
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
250 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso płuczemy, odrobinę rozbijamy i posypujemy z obu stron przyprawami a nast.
Krok 2
Smażymy na rozgrzanej oliwie z oliwek
Krok 3
Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Podajemy razem z sałatka z zielonych pomidorów.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Chinkali - Gruzińskie pierożki
45 min.
trudne
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej