
Składniki
1 szczypta
6 plastrów
1 łyżka
1 szczypta
1 szczypta
250 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso płuczemy, odrobinę rozbijamy i posypujemy z obu stron przyprawami a nast.
Krok 2
Smażymy na rozgrzanej oliwie z oliwek
Krok 3
Ryż gotujemy w osolonej wodzie. Podajemy razem z sałatka z zielonych pomidorów.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej