Duszona wołowina z papryką i fasolką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Duszona wołowina z papryką i fasolką

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

5

57 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

45 osób wydrukowało

Pobierz pdf

113 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 opakowanie

500 mililitrów

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

1 sztuka

20 mililitrów

80 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż wraz z mięsem na patelni.

Krok 2

Papryki umyj, również pokrój w kostkę o boku 0,5 cm i dodaj do mięsa. Całość smaż przez kilka minut.

Krok 3

Fix Knorr wymieszaj z 500 ml wody i wlej do mięsa.

Krok 4

Dodaj odcedzoną fasolkę, sos worcester i całość duś ok. 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Podawaj z bułeczkami z ciasta francuskiego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Duszona wołowina z papryką i fasolką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej