Meksykański przekładaniec z wołowiną
średnie
464 osoby zapisały

Składniki
1 opakowanie
300 gramów
1 sztuka
3 sztuki
150 gramów
1 sztuka
4 sztuki
200 gramów
20 gramów
30 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulkę oraz papryki pokrój w kostkę i smaż na patelni.

Krok 2
Dodaj mięso oraz fasolę i duś przez kilka minut. Następnie wlej rozprowadzony w wodzie Fix Knorr i gotuj przez około 7 minut.

Krok 3
Przygotuj ciasto na naleśniki, następnie smaż je na rozgrzanej patelni.

Krok 4
Usmażone naleśniki podawaj z uduszonym mięsem, dowolnie je zwijając, np. w trójkąty lub na pół. Potrawę możesz ozdobić wyciętymi gwiazdkami z pomidora.

- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej