Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą

Autor: pychotka

ratingratingratingratingrating

1

8 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 sztuki

3 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Najpierw należy wszystko pokroić w kostkę (oprócz cebuli ).

Krok 2

Następnie wszystko ładnie wymieszać.Dodać pieprz i sól do smaku i Bom a petit

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sórówka z pomidorem,ogórkiem i celbulą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej