Sos Chantilly przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Chantilly

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

2 sztuki

1 łyżka

3 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Banany umyj, sparz wrzącą wodą, obierz ze skórki i pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Banany połącz z majonezem, chrzanem i ubitą śmietaną.

Krok 3

Dopraw cukrem, pieprzem, solą i sokiem cytrynowym. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Chantilly - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Brokuły w sosie serowym
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej