Sos Hotel Europa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Hotel Europa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

3 sztuki

1 szklanka

1 łyżeczka

2 łyżki

50 mililitrów

1 łyżka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka umyj, obierz, opłucz, przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Następnie zetrzyj na tarce.

Krok 2

Jabłka połącz z majonezem, winem, chrzanem i startymi skórkami.

Krok 3

Dopraw sokiem z cytryny, solą, cukrem i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Risotto z warzywami
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej