Sos Hotel Europa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Hotel Europa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

3 sztuki

1 szklanka

1 łyżeczka

2 łyżki

50 mililitrów

1 łyżka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka umyj, obierz, opłucz, przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Następnie zetrzyj na tarce.

Krok 2

Jabłka połącz z majonezem, winem, chrzanem i startymi skórkami.

Krok 3

Dopraw sokiem z cytryny, solą, cukrem i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej