
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
3 sztuki
1 szklanka
1 łyżeczka
2 łyżki
50 mililitrów
1 łyżka
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka umyj, obierz, opłucz, przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Następnie zetrzyj na tarce.
Krok 2
Jabłka połącz z majonezem, winem, chrzanem i startymi skórkami.
Krok 3
Dopraw sokiem z cytryny, solą, cukrem i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej