Sos Hotel Europa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Hotel Europa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

3 sztuki

1 szklanka

1 łyżeczka

2 łyżki

50 mililitrów

1 łyżka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka umyj, obierz, opłucz, przekrój na pół i usuń gniazda nasienne. Następnie zetrzyj na tarce.

Krok 2

Jabłka połącz z majonezem, winem, chrzanem i startymi skórkami.

Krok 3

Dopraw sokiem z cytryny, solą, cukrem i pieprzem. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Hotel Europa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pad Thai
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej