
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
1 szklanka
5 sztuk
50 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewkę oczyść, opłucz i zetrzyj na tarce.
Krok 2
Jajko i szczypiorek posiekaj, a filety pokrój drobno.
Krok 3
Rzodkiewkę połącz z z majonezem, śmietaną, jajkiem, szczypiorkiem i filetami śledziowymi.
Krok 4
Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej