
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
1 szklanka
5 sztuk
50 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewkę oczyść, opłucz i zetrzyj na tarce.
Krok 2
Jajko i szczypiorek posiekaj, a filety pokrój drobno.
Krok 3
Rzodkiewkę połącz z z majonezem, śmietaną, jajkiem, szczypiorkiem i filetami śledziowymi.
Krok 4
Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej