Sos czerwony

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

0.5 łyżeczki

4 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj chrzan, przecier i oregano.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj do dań głównych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej