Sos czerwony przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos czerwony

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

0.5 łyżeczki

4 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj chrzan, przecier i oregano.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj do dań głównych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej