
Składniki
0.5 szklanki
4 sztuki
1 szklanka
5 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotuj wino z wodą.
Krok 2
Żółtka utrzyj z cukrem.
Krok 3
Wlej gorące wino i wymieszaj trzepaczką.
Krok 4
Naczynie z żółtkami wstaw do gorącego garnka z wodą i ubij na parze.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej