
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
1 sztuka
40 gramów
1 szklanka
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Migdały, pomidora i pomarańczę sparz, a następnie obierz ze skórki.
Krok 2
Pomidora i pomarańczę pokrój w kostkę.
Krok 3
Połącz z majonezem, śmietaną i migdałami.
Krok 4
Dodaj sok cytrynowy, sól oraz pieprz i wszystko dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej