Sos gratin II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos gratin II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

1 sztuka

40 gramów

1 szklanka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały, pomidora i pomarańczę sparz, a następnie obierz ze skórki.

Krok 2

Pomidora i pomarańczę pokrój w kostkę.

Krok 3

Połącz z majonezem, śmietaną i migdałami.

Krok 4

Dodaj sok cytrynowy, sól oraz pieprz i wszystko dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos gratin II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej