
Składniki
null
null
1 sztuka
2 łyżki
1 szklanka
1 łyżka
0.5 łyżeczki
0.5 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz banana i zmiksuj z 1 łyżką wiórek kokosowych i jogurtem.
Krok 2
Dodaj sok z cytryny, imbir, curry i przyprawy. Ponownie zmiksuj.
Krok 3
Dodaj pozostałe wiórka kokosowe i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej