
Składniki
1 łyżeczka
200 gramów
1 łyżeczka
1 łyżeczka
1 sztuka
0.5 szklanki
2 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dobrze odsącz tuńczyka z sosu własnego.
Krok 2
Czosnek drobno pokrój i dodaj do tuńczyka. Dopraw ziołami, sokiem z cytryny, pieprzem i skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.
Krok 3
Miksuj dolewając trochę wina i śmietany tak długo, aż sos nabierze pożądanej przez Ciebie konsystencji.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej