Sos do tuńczyka a la tonato przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos do tuńczyka a la tonato

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

4

71 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

24 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

44 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

5 dekagramów

1 opakowanie

3 łyżki

30 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozdrobnij tuńczyka, zetrzyj ser.

Sos do tuńczyka a la tonato - Krok 1

Krok 2

Do majonezu dodaj wódkę, tuńczyka i ser.

Sos do tuńczyka a la tonato - Krok 2

Krok 3

Dopraw do smaku Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr i sokiem z cytryny. Sos z tuńczyka podawaj do ryb, warzyw i jaj.

Sos do tuńczyka a la tonato - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos do tuńczyka a la tonato - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sos do kebaba, czosnkowy
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej