
Składniki
30 dekagramów
null
3 łyżki
1 opakowanie
5 dekagramów
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozdrobnij tuńczyka, zetrzyj ser.
Krok 2
Do majonezu dodaj wódkę, tuńczyka i ser.
Krok 3
Dopraw do smaku Przyprawą Uniwersalną Delikat Knorr i sokiem z cytryny. Sos z tuńczyka podawaj do ryb, warzyw i jaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Podobne przepisy
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej