Spagetti przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spagetti

Autor: versace150

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

34 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 gramów

2 łyżki

3 ziarna

1 sztuka

1 sztuka

10 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Gotuję Makron w osolonej wodzie,na a"la dente nastepnie ubieramy czosnek,cebulkę i podsmażamy wszytsko na rozgrzzanym oleju.

Krok 2

Gdy Makaron zostanie juz ugotowany odcedzamy, pozostawiamy w garku. Gdy mamy cebulke z czostkiem podsmażoną dodajemy 2 łyżki koncetratu i rozdrobnionego tuńczyka i wszytsko dokladnie energicznie mieszamy, gdy powstanie sos,doprawiamy solą i pieprzem ( ja daje przyprawy typu: Majeranek,bazylie,kolendre)

Krok 3

Łączymy składniki :Makron dajemy do garnka i wlewamy sos,i dokładnie mieszamy:) taka oto,portawe mozemy podawac na Ciepło i jak na zimno:) kto jak lubi:) mozna udekorowac talerz pomidorkami i swięża Bazylia:) Życze Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spagetti - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej