
Składniki
650 gramów
1 opakowanie
300 mililitrów
0.5 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
5 łyżek
1 pęczek
250 gramów
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso połącz z jajkiem, Fixem Knorr oraz pokrojonymi w drobną kostkę pieczarkami, cebulą i kapustą włoską.
Krok 2
Szalotkę i czosnek obierz i drobno posiekaj.
Krok 3
Przesmaż na patelni szalotkę i czosnek, dodaj śmietankę, dopraw do smaku solą i pieprzem.
Krok 4
Z mięsa formuj kotlety i gotuj je w sosie na małym ogniu około 20 minut.
Krok 5
Gotowe gołąbki podawaj z sosem posypane posiekaną natką.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Fix Gołąbki bez zawijania Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej