Winogrona w gorgonzoli i prazonych orzechach laskowych
łatwe
11 osób zapisało

Składniki
1 opakowanie
10 sztuk
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wybieramy ksztaltne winogrona.
Krok 2
Ser plesniowy rozdrabniamy widelcem.
Krok 3
Kazde winogrono oblepiamy serem plesniowym formujac kulki.
Krok 4
Kazda kulke obtaczamy w zmiazdzonych, prazonych orzechach laskowych lub pistacjach.
Krok 5
Gotowa kulke nabijama na wykalaczke.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej