
Składniki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 sztuka
5 plastrów
1 sztuka
250 gramów
1 opakowanie
5 plastrów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plastry salami i cebulę pokroić w drobną kostkę.
Krok 2
Fix Kotlety mielone Knorr wymieszać z wodą, połączyć go z mielonym mięsem, przyprawami, salami, cebulą i jajkiem. Zagęścić manną lub bułka tartą w razie potrzeby.
Krok 3
Masę odstawić na 15 minut do lodówki, po czym formować zgrabne kotleciki.
Krok 4
Piec z termoobiegem w 180 stopniach Celcjusza przez ok. 30-35 minut. Pod koniec pieczenia na kotlety położyć po plastrze sera żółtego.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej