Spaghetti 'Wiosenna burza' przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti 'Wiosenna burza'

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

null

100 mililitrów

100 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pory oczyść, umyj i pokrój w krążki. Szczypiorek umyj.

Krok 2

Rozgrzej oliwę na patelni, podduś na nim por i szczypior.

Krok 3

Fix Spaghetii 4 sery z brokułami Knorr połącz ze śmietaną i 200 ml wody. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Krok 4

Fix dodaj do porów i zagotuj, dodaj starty ser i wymieszaj.

Krok 5

Spaghetti ugotuj al dente. i dodaj do sosu. Wymieszaj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej