Spaghetti 'Wiosenna burza' przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti 'Wiosenna burza'

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

400 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

100 gramów

100 mililitrów

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pory oczyść, umyj i pokrój w krążki. Szczypiorek umyj.

Krok 2

Rozgrzej oliwę na patelni, podduś na nim por i szczypior.

Krok 3

Fix Spaghetii 4 sery z brokułami Knorr połącz ze śmietaną i 200 ml wody. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Krok 4

Fix dodaj do porów i zagotuj, dodaj starty ser i wymieszaj.

Krok 5

Spaghetti ugotuj al dente. i dodaj do sosu. Wymieszaj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
12 osób ogląda przepis:
Torcik mango
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej