Spaghetti 'Wiosenna burza' przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti 'Wiosenna burza'

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

null

100 mililitrów

100 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pory oczyść, umyj i pokrój w krążki. Szczypiorek umyj.

Krok 2

Rozgrzej oliwę na patelni, podduś na nim por i szczypior.

Krok 3

Fix Spaghetii 4 sery z brokułami Knorr połącz ze śmietaną i 200 ml wody. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Krok 4

Fix dodaj do porów i zagotuj, dodaj starty ser i wymieszaj.

Krok 5

Spaghetti ugotuj al dente. i dodaj do sosu. Wymieszaj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Spaghetti bolognese
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej