Spaghetti 'Wiosenna burza' przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti 'Wiosenna burza'

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

null

100 mililitrów

100 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pory oczyść, umyj i pokrój w krążki. Szczypiorek umyj.

Krok 2

Rozgrzej oliwę na patelni, podduś na nim por i szczypior.

Krok 3

Fix Spaghetii 4 sery z brokułami Knorr połącz ze śmietaną i 200 ml wody. Ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Krok 4

Fix dodaj do porów i zagotuj, dodaj starty ser i wymieszaj.

Krok 5

Spaghetti ugotuj al dente. i dodaj do sosu. Wymieszaj i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti 'Wiosenna burza' - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej