stonoga przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

stonoga

Autor: Anna Sowińska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

60 sztuk

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Parówki nadkłuwamy na wylot makaronem spagetti. Z obu stron taka sama długość powinna wystawać.

Krok 2

Wrzucamy do gotującej osolonej wody. Gotujemy na małym ogniu aż makaron zrobi się miękki

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kurczak nadziewany
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej