
Składniki
60 sztuk
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Parówki nadkłuwamy na wylot makaronem spagetti. Z obu stron taka sama długość powinna wystawać.
Krok 2
Wrzucamy do gotującej osolonej wody. Gotujemy na małym ogniu aż makaron zrobi się miękki
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej