stonoga przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

stonoga

Autor: Anna Sowińska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

60 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Parówki nadkłuwamy na wylot makaronem spagetti. Z obu stron taka sama długość powinna wystawać.

Krok 2

Wrzucamy do gotującej osolonej wody. Gotujemy na małym ogniu aż makaron zrobi się miękki

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • stonoga - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej