
Składniki
1 łyżka
1 sztuka
null
1 łyżka
1.5 szklanki
1 szklanka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kurczaka pokrój na porcje, obsyp parmezanem i ułóż w natłuszczonym naczyniu.
Krok 2
Śmietankę wymieszaj z mąką, zagotuj w rondelku i posól.
Krok 3
Po chwili dodaj jako. Polej sosem, obsyp tartym serem i bułką tartą.
Krok 4
Na wierzchu połóż kawałki masła i zapiecz w piekarniku
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej