
Składniki
1 łyżka
0.5 opakowania
1 łyżka
8 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiew obierz i pokrój w plastry. Kukurydze osącz, sałatę porwij na małe kawałki.
Krok 2
Rzodkiew, kukurydzę i sałatę wymieszaj, ewentualnie oprósz solą.
Krok 3
Majonez wymieszaj z jogurtem, polej warzywa i wymieszaj.
Dobra rada:
Brak pomysłu na surówkę? Starta biała rzodkiew może śmiało wystąpić w tej roli. Jej przygotowanie nie wymaga wiele czasu i wysiłku, wystarczy dokładnie ją umyć.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej