
Składniki
1 łyżka
0.5 opakowania
1 łyżka
8 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiew obierz i pokrój w plastry. Kukurydze osącz, sałatę porwij na małe kawałki.
Krok 2
Rzodkiew, kukurydzę i sałatę wymieszaj, ewentualnie oprósz solą.
Krok 3
Majonez wymieszaj z jogurtem, polej warzywa i wymieszaj.

Dobra rada:
Brak pomysłu na surówkę? Starta biała rzodkiew może śmiało wystąpić w tej roli. Jej przygotowanie nie wymaga wiele czasu i wysiłku, wystarczy dokładnie ją umyć.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej