Syrop miodowo-cytrynowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 mililitrów

10 sztuk

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wyciśnij sok z cytryn.

Krok 2

Z dwóch cytryn zetrzyj skórkę.

Krok 3

Następnie zagotuj miód z sokiem z cytryn i goździkami. Dodaj startą skórkę i odstaw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Syrop miodowo-cytrynowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Syrop miodowo-cytrynowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Syrop miodowo-cytrynowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Syrop miodowo-cytrynowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Syrop miodowo-cytrynowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Syrop miodowo-cytrynowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Syrop miodowo-cytrynowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej