Szaszłyki z piersi indyka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki z piersi indyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

2 sztuki

null

2 łyżki

null

null

300 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety opłucz i osusz a następnie wraz z wątróbką pokrój na kawałki.

Krok 2

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej kawałki indyka i wątróbki.

Krok 3

Odstaw w chłodne miejsce na 30 minut.

Krok 4

Nadziewaj na szpadki na przemian mięso, wątróbkę i kawałki bagietki. Piecz około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka z ryżem
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej