
Składniki
null
null
2 sztuki
null
2 łyżki
null
null
300 gramów
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety opłucz i osusz a następnie wraz z wątróbką pokrój na kawałki.
Krok 2
Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej kawałki indyka i wątróbki.
Krok 3
Odstaw w chłodne miejsce na 30 minut.
Krok 4
Nadziewaj na szpadki na przemian mięso, wątróbkę i kawałki bagietki. Piecz około 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej