Szaszłyki z piersi indyka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

2 sztuki

null

2 łyżki

null

null

300 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety opłucz i osusz a następnie wraz z wątróbką pokrój na kawałki.

Krok 2

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej kawałki indyka i wątróbki.

Krok 3

Odstaw w chłodne miejsce na 30 minut.

Krok 4

Nadziewaj na szpadki na przemian mięso, wątróbkę i kawałki bagietki. Piecz około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki z piersi indyka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej