
Składniki
3 sztuki
12 plastrów
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plasterki szynki rozłóż.
Krok 2
Każdy posmaruj lekko majonezem.
Krok 3
Po przekątnej ułóż jajko i zwiń szynkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 

Warzywa zapiekane
60 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej