
Składniki
3 sztuki
12 plastrów
6 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Plasterki szynki rozłóż.
Krok 2
Każdy posmaruj lekko majonezem.
Krok 3
Po przekątnej ułóż jajko i zwiń szynkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Risotto z kaszy gryczanej z pesto
35 min.
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej