Tagliatelle ze śmietanką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

90 gramów

10 łyżek

500 gramów

1 sztuka

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj makaron. Następnie odcedź i ułóż na salaterce.

Krok 2

Dodaj żółtka, drobno postrugane masło i śmietankę. Wszystko dobrze wymieszaj.

Krok 3

Dopraw pieprzem i posyp startym serem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tagliatelle ze śmietanką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tagliatelle ze śmietanką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tagliatelle ze śmietanką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tagliatelle ze śmietanką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tagliatelle ze śmietanką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tagliatelle ze śmietanką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tagliatelle ze śmietanką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Ciasto z musem czekoladowym
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej