
Składniki
null
null
90 gramów
10 łyżek
500 gramów
1 sztuka
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj makaron. Następnie odcedź i ułóż na salaterce.
Krok 2
Dodaj żółtka, drobno postrugane masło i śmietankę. Wszystko dobrze wymieszaj.
Krok 3
Dopraw pieprzem i posyp startym serem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej