talerz przystawek przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

talerz przystawek

Autor: Aga Trzcinska

ratingratingratingratingrating

1

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

15 sztuk

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Koreczki układamy na talerzu, kabanosy pokrojone na mniejsze kawałki, wysypujemy także oliwki, cebulkę, czosnek i ogórki. Smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • talerz przystawek - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Fricassee z kurczaka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej