Tort śmietankowy

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 opakowania

3 opakowania

0.5 szklanki

1 słoik

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Polewamy go polewą czekoladową.

Krok 3

Dekorujemy dowolnym sposobem tort.

Krok 4

Na koniec dodajemy wcześniej pokrojone na kostkę brzoskwinie.

Krok 5

Przestudzony ubijamy mikserem, dodajemy wcześniej ubitą kremówkę na sztywno.

Krok 6

Gotujemy budyń na krem.

Krok 7

Biszkopt na tort.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tort śmietankowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tort śmietankowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tort śmietankowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tort śmietankowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tort śmietankowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tort śmietankowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tort śmietankowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Torcik mascarpone
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej