Tort urodzinowy

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

4

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

48 osób wydrukowało

Pobierz pdf

91 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

3 opakowania

1 puszka

dekoracja:

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Upieczone biszkopty przekroić w krążki, nasączyć syropem z brzoskwiń i przekładać kremem . Dowolnie udekorować.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tort urodzinowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tort urodzinowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tort urodzinowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tort urodzinowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tort urodzinowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tort urodzinowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tort urodzinowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej