Tort urodzinowy

Autor: mojeciasto_users mojeciasto_users

ratingratingratingratingrating

4

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

48 osób wydrukowało

Pobierz pdf

91 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

3 opakowania

1 puszka

dekoracja:

1 opakowanie

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Upieczone biszkopty przekroić w krążki, nasączyć syropem z brzoskwiń i przekładać kremem . Dowolnie udekorować.

0

Opinie o przepisie

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej