Wiosenne kotlety z tofu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenne kotlety z tofu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

1 sztuka

0.3 łyżki

2 łyżki

0.5 łyżki

4 łyżki

650 gramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zieleninę drobno posiekaj.

Krok 2

Tofu wymieszaj ze wszystkimi składnikami na jednolitą masę.

Krok 3

Smaż na patelni na rozgrzanym oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej