Wiosenne kotlety z tofu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenne kotlety z tofu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

1 sztuka

0.3 łyżki

2 łyżki

0.5 łyżki

4 łyżki

650 gramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zieleninę drobno posiekaj.

Krok 2

Tofu wymieszaj ze wszystkimi składnikami na jednolitą masę.

Krok 3

Smaż na patelni na rozgrzanym oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenne kotlety z tofu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej