
Składniki
null
null
1 sztuka
0.3 łyżki
2 łyżki
0.5 łyżki
4 łyżki
650 gramów
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zieleninę drobno posiekaj.
Krok 2
Tofu wymieszaj ze wszystkimi składnikami na jednolitą masę.
Krok 3
Smaż na patelni na rozgrzanym oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej