
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
2 sztuki
1 szczypta
1 opakowanie
null
350 gramów
500 gramów
2 łyżki
20 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj bób, schłodź i obierz z łupin.

Krok 2
Posiekaj cebulę, marchew pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj cebulę, marchewkę i smaż do miękkości.

Krok 3
Dodaj groszek, pomidory i duś około 10 minut.

Krok 4
Dodaj bób, karczochy, koperek.

Krok 5
Dopraw rozkruszoną Przyprawą w mini kostkach Czosnek Knorr i pieprzem.


Dobra rada:
Nie gotuj bobu dłużej niż przez 15 minut – inaczej straci on swoje wartości odżywcze i wyjątkowy smak.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej