
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
2 sztuki
1 szczypta
1 opakowanie
null
350 gramów
500 gramów
2 łyżki
20 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj bób, schłodź i obierz z łupin.

Krok 2
Posiekaj cebulę, marchew pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj cebulę, marchewkę i smaż do miękkości.

Krok 3
Dodaj groszek, pomidory i duś około 10 minut.

Krok 4
Dodaj bób, karczochy, koperek.

Krok 5
Dopraw rozkruszoną Przyprawą w mini kostkach Czosnek Knorr i pieprzem.


Dobra rada:
Nie gotuj bobu dłużej niż przez 15 minut – inaczej straci on swoje wartości odżywcze i wyjątkowy smak.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej